Registration

Είσαι νέος στην αγορά εργασίας; Είσαι έμπειρος Προγραμματιστής; Έχεις πτυχίο IT ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου;
Show off your Tech Skills!

your dream job in Tech is just a click away

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα και βρες τη δουλειά που έψαχνες...εδώ! Στην πόλη σου!

Εγγραφή τώρα!

How it works?

Μέσα από μια γρήγορη και απλή διαδικασία Skill Matching δείξε τις γνώσεις σου και μπες αυτόματα σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο TechSaloniki #5.

Γνώριζες ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δεκάδες, υγιείς, εξωστρεφείς, ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας; Και όμως υπάρχουμε, καινοτομούμε και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Διαδικασια Skills Matching

Την πρώτη ημέρα του event θα διενεργηθεί “Skills Matching”.
Έμπειροι προγραμματιστές, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο θα βρίσκονται στην ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ στο Λιμάνι από τη 13:00 έως και τις 20:00 για να σου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε διάφορα programming skills.
Ανεξάρτητα από το βασικό σου πτυχίο ή την εξειδίκευσή σου, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων σου και ταυτόχρονα να πάρεις μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιριών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να σου προσφέρουν εργασία!

Την εβδομάδα πριν το event λαμβάνεις σχετικό SMS που σε καλεί να επιβεβαιώσεις την συμμετοχή σου και σου δίνει οδηγίες!

Έλα στο διήμερο του TechSaloniki να μας γνωρίσεις, να μιλήσουμε για την τεχνολογία στον τομέα μας με ένα και μοναδικό σκοπό: να γίνεις μέλος των ομάδων μας και να εργαστείς μαζί μας σε μια από τις δεκάδες θέσεις που σου προσφέρουμε: Software Engineer, Mobile Developers, Software Developer, Full stack web developer, Front- end,UX / UI Designer, Digital Marketing, Graphic Designer, Consultants, Project Managers και άλλες σχετικές με τον κλάδο θέσεις..

Πως λαμβανω Μερος

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

  • Κάνεις εγγραφή
  • Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου
  • Αν θέλεις επισυνάπτεις το βιογραφικό σου
  • Επιλέγεις σε ποια skills είσαι καλός
  • Διαλέγεις σε ποια skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου
  • Διαλέγεις την ώρα (time slot) που επιθυμείς να έρθεις στo TechSaloniki #5
  • Σημαντικό! Θυμήσου να έχεις μαζί σου το προσωπικό pin που έλαβες με SMS κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου!

TechSaloniki in action: The process

1
Day One: Skill Matching, Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Με την είσοδό σου στο ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’, σε περιμένουν οι εθελοντές μας για να σε βοηθήσουν να βρεις το χώρο που πρέπει να πας για να ξεκινήσεις τη διαδικασία. Βρίσκεις το σχετικό screen desk και εκεί σε περιμένει ο Screener. O Screener, θα σου δώσει ένα test με 5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις μέσα σε 10’.


Day Two: Η Διαδικασία των Συνεντεύξεων, Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας και το τέλος της διαδικασίας του Skill Matching, οι εταιρίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους θα επιλέξουν ποιους υποψήφιους θα ήθελαν να δουν σε μία προσωπική συνέντευξη.

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν να περιμένεις μήνυμά μας! Με ένα SMS στο κινητό σου θα ενημερωθείς για το ποιες εταιρίες θέλουν να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα. Από τη στιγμή που θα λάβεις το SMS που θα σε ενημερώνει για την εταιρία και την ώρα του ραντεβού, θα έχεις στη διάθεσή σου 30’ για να επιβεβαιώσεις ή να αρνηθείς την πρόσκληση της εταιρίας.

Πρόσεχε! Για να ισχύει το ραντεβού σου θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την επιβεβαίωση! Όλα έτοιμα! Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 06 Οκτωβρίου, έρχεσαι και πάλι στην ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’, στο Λιμάνι, περνάς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των συνεντεύξεων και βρίσκεις τους ανθρώπους των εταιριών να σε περιμένουν!

2

3
The Future?

Kαι η δουλειά που έψαχνες…. Εδώ! Στην πόλη σου!

Extra TechSaloniki Tip

Οι ερωτήσεις του θα είναι διαβαθμισμένες: Εύκολες, Μεσαίες, Δύσκολες. Μόλις τελειώσεις, περνάς στο επόμενο δηλωμένο skill ή πας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα συναντήσεις όλες της εταιρίες που παίρνουν μέρος στο event και περιμένουν να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις!