ΤΟ TECHSALONIKI ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CEO NETWORKING EVENT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, το πρώτο TechSaloniki «Οίνο-Vate» CEO Networking Event, στο SkyBar του Τhe Met Hotel.

33 από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και πληροφορικής της Β. Ελλάδας και περισσότεροι από 45 CEOs και senior στελέχη των εταιρειών αυτών, βρέθηκαν -για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη- στον ίδιο χώρο εκπληρώνοντας έναν από τους βασικούς στόχους του θεσμού. Την ανάπτυξη σχέσεων και τη δημιουργία συνεργασιών και συνεργειών προς όφελος του κλάδου.

Σκεπτόμενη πως το να εργαστούν μαζί οι εταιρείες τεχνολογίας της πόλης για τον ίδιο σκοπό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, η οργανωτική ομάδα του TechSaloniki, που απαρτίζεται από 7 από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Β.Ελλάδα, τις VeltioApifonInfodimComquentDataScoutingDataways και Foodetec, διοργάνωσε το πρώτο «TechSaloniki Oίνο-Vate».

Στόχος αυτής τους της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος των εταιρειών τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, που μέσα από ένα περιβάλλον εταιρικής συνέργειας θα υπογραμμίζουν τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες που διατίθενται, αυξάνοντας την τεχνολογική δύναμη της πόλης εδραιώνοντας την ως έναν παγκόσμιο προορισμό τεχνολογίας. Απώτερος σκοπός είναι να ξεκινήσουν από κοινού συνεργατικές και συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες που σταδιακά θα αλλάξουν θετικά το μέλλον της πόλης, σε ότι αφορά στον τεχνολογικό τομέα.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο Wine Bingo.  Ένα διαδραστικό και ομαδικό παιχνίδι Οινογνωσίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Sommelier και Ιδιοκτήτη του MyCava.gr, κου Στέλιου Δημητριάδη.

Η κα Άννα Παπαδοπούλου, Community & Events Manager του TechSaloniki, υπογραμμίζει από τη μεριά της: «Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον πολλές, εξωστρεφείς εταιρείες που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία και είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο των ήδη πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων του “TechSaloniki”, που μέχρι σήμερα αφορούσαν καθαρά την διάθεση θέσεων εργασίας από εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής, η πρωτοβουλία μας να διοργανώσουμε το πρώτο CEO Networking Event τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη είχε έναν και μοναδικό σκοπό.

Να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να επιτύχουμε συνέργειες προς όφελος του κλάδου. Μέσα από το TechSaloniki “Όίνο-Vate” λοιπόν, καταφέραμε να ενώσουμε τις τεχνολογικές δυνάμεις της πόλης με τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο!».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν 33 από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα οι: 3DS, American College of Thessaloniki, Atlas Consulting, Athlenda, Altair, Apifon, Census Labs, Comquent, Darkpony, Datascouting, Dataways, Deventum, Elbis, Endeavor, EPI SYSTEMS, Fortune, Freights και DS Transport, fromScratch Studio, Geekbot.io, Ideas Forward, InfoDim, JobFind, Nippon D.Mavrogenis SA, okthess, Prodyna, Schoox, Skillbox, Pineapple Consulting, Steamulator The Found.ation, Veltio, Vitamin Media, WHY HESITATE.

Δείτε περισσότερο υλικό από την εκδήλωση εδώ.

LATEST

Discover #LifeatQualco!

Recognised for our dedication to excellence, QUALCO was honoured as one of the best workplaces in tech and the best workplaces for women in 2023!