8 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ DELOITTE!

#MakeAnImpact

Για εμάς στην Deloitte ο σκοπός μας είναι ένας: Να αφήνουμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, στους ανθρώπους μας και στους πελάτες μας.  Σ’ αυτόν βασίζουμε και όλες τις αποφάσεις μας, οι οποίες θα στηρίξουν και το πλάνο δράσης και ανάπτυξής μας. Παράλληλα, ο σκοπός μας είναι αυτός που πολλές φορές θα μας δείξει τον δρόμο ακόμα και στις περιπτώσεις που βρισκόμαστε σε διλήμματα ή δυσκολευόμαστε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις μας αξιολογούνται πάντα με βάση τον ενδεχόμενο αντίκτυπο και ποσοτικοποιώντας τα ρίσκα όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και για την κοινωνία και το περιβάλλον.

#BeYourself

Οι εσωτερικές κοινότητες της Deloitte έχουν στόχο να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα καθώς και να αυξήσουν το αίσθημα του «ανήκειν» ανάμεσα στους εργαζόμενους. Υπάρχουν ομάδες που υποστηρίζουν τη συμπερίληψη της LGBT+ κοινότητας, τις νέες γυναίκες να ασχοληθούν με τα STEM επαγγέλματα, την ενδυνάμωση γυναικών στελεχών της εταιρείας στην επαγγελματική τους πορεία, αλλά και κοινότητες που προάγουν την ενδυνάμωση των γυναικών στον ευρύτερο τομέα της επιστήμης. Επιπρόσθετα, υπάρχουν κοινότητες που σχετίζονται με αθλήματα, διάφορα χόμπι αλλά και ρόλους/ιδιότητες των εργαζομένων.

#BringYourselfToWork

Μέσω του βασικού πυλώνα της Deloitte που αφορά τον Σεβασμό και τη Συμπερίληψη, προσπαθούμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες στον εργασιακό χώρο ώστε να μπορεί ο κάθε εργαζόμενος να είναι ο εαυτός του, και να αναδεικνύει τα ταλέντα του. Μέσω όλων των δράσεών μας ευαισθητοποιούμε όσους μπορούμε περισσότερο καθώς αυτό που είμαστε το οφείλουμε στη διαφορετικότητα των δεξιοτήτων, της οπτικής, των εμπειριών και φυσικά του τρόπου σκέψης που έχουν οι ομάδες μας.

#GlobalOpportunities

Η Deloitte έχει δημιουργήσει διάφορες ευκαιρίες μετακίνησης για όσους επιθυμούν να αλλάξουν ρόλο ή τμήμα. Οι ευκαιρίες αυτές διακρίνονται τόσο σε προσωρινές και μόνιμες όσο και σε εντός της χώρας ή σε άλλες Deloitte ανά τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής καριέρας εντός της εταιρείας, προκειμένου να αξιοποιούμε τα ταλέντα μας αλλά και για να μπορούν οι ίδιοι να βρουν τον δρόμο για την εξέλιξή τους σε μία εταιρεία που έχουν οι ίδιοι επιλέξει και εμπιστευτεί.

#OpenToIdeas

Στην Deloitte γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι καλύτερες ιδέες και «καινοτομίες» προέρχονται από τους ίδιους τους ανθρώπους μας, γι’ αυτό προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους που επιτρέπουν την ελευθερία της γνώμης και ενθαρρύνουν την έκφραση και ανάπτυξη ιδεών με στόχο ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλους. Για να το καταφέρουμε αυτό, προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου ο εργαζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τις ιδέες του, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για να πει ό,τι πραγματικά τον αφορά με διαφάνεια, προτείνοντας τους κατάλληλους τρόπους υλοποίησης και εφαρμογής.

#Wellbeing

Κάθε μήνα αφιερώνουμε συγκεκριμένες ημέρες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους σχετικά με το wellbeing, ώστε να νιώθουμε καθημερινά καλά με τον εαυτό και τις επιλογές μας μέσα από Workshops, σωματικές δραστηριότητες, αθλητικά τουρνουά, δραστηριότητες για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, διάθεση φρέσκων φρούτων και άλλων κερασμάτων.

#SmartWorking

Στην Deloitte, υπάρχουν πολλά προνόμια σε εφαρμογή που έχουν αφορούν αυξημένες ημέρες αδείας, δυνατότητα εργασίας από οποιαδήποτε τοποθεσία στην Ελλάδα, επιπλέον ευελιξία στην επιλογή ωραρίου εργασίας, προγράμματα προσαρμογής μετά από μακρόχρονη απουσία κ.ο.κ. Μέσα απ’ αυτά τα προγράμματα προσπαθούμε να αγκαλιάσουμε όλες τις ανάγκες που ενδέχεται να έχει ο εργαζόμενος κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας στην Deloitte.

#InclusiveParentalPolicies

Έχοντας ως στόχο την ομαλή μετάβαση των ανθρώπων μας στον ρόλο τους ως γονείς, έχουμε θεσπίσει ένα πρόγραμμα με κύριο μέλημα να κάνουμε όλους τους εργαζόμενους γονείς να αισθάνονται ότι ο ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ της καριέρας και της γονικής μέριμνας είναι εφικτός αλλά και επιθυμητός από την εταιρεία μας. Το πρόγραμμα περιέχει μία σειρά επιλογών όπως ευέλικτο ωράριο, διάλειμμα καριέρας, επιλογή για συμμετοχή σε λιγότερο απαιτητικά projects, επαναπροσδιορισμό και ανακατανομή των καθηκόντων, smart working ή επιπλέον υποστήριξη μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή coaching

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Δες εδώ όλες τις νέες θέσεις!

Deloitte Team

LATEST

Empowering women to be their powerful self! | Deloitte

Στην Deloitte η ισότητα, η συμπερίληψη, και η διαρκής επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση των ανθρώπων μας συνιστούν βασικούς πυλώνες των αξιών μας, και διέπουν τη νοοτροπία και την καθημερινότητά μας.

Discover #LifeatQualco!

Recognised for our dedication to excellence, QUALCO was honoured as one of the best workplaces in tech and the best workplaces for women in 2023!