ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 40 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ TYPESCRIPT ΑΠΟ ΤΟ TECHSALONIKI ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ACT LIFELONG LEARNING CENTER

Νέο πρόγραμμα 40 ωρών στην TypeScript από το TechSaloniki σε συνεργασία με το ACT Lifelong Learning Center, που καλύπτει τις θεμελιώδεις έννοιες των τεχνολογιών Bootstrap, TypeScript και Angular, και περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση από έμπειρους επαγγελματίες.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή στο https://www.act.edu/lifelonglearning/programs/typescriptΑνάπτυξε τις τεχνικές δεξιότητές σου και εξειδικεύσου στις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς τεχνολογίες, που έχουν υψηλή ζήτηση στις εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής.

Ταυτόχρονα, οι εταιρείες Onelity και Dataviva που επιβλέπουν το πρόγραμμα, προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσληψης σε επιτυχημένους συμμετέχοντες με βάση τις επιδόσεις τους στο τέλος του προγράμματος.

TypeScript Programming Bootcamp

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα 40 ωρών παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για την ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού TypeScript και το πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών ιστού Angular. Επιπλέον, εισάγει τους συμμετέχοντες σε σημαντικές πτυχές ανάπτυξης σύγχρονου front-end λογισμικού, οι οποίες συντελούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας κώδικα. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από κοινού με το ACT Life Long Learning Center.

Το πρόγραμμα καλύπτει λεπτομερώς όλες τις θεμελιώδεις έννοιες των τεχνολογιών Bootstrap, TypeScript και Angular. Το Bootstrap αποτελεί ένα δημοφιλές CSS και JavaScript πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών, που χρησιμεύει στο γρήγορο σχεδιασμό και στη γρήγορη παραμετροποίηση responsive, mobile-first ιστοσελίδων. Η γλώσσα TypeScript συνιστά ένα αυστηρό συντακτικό υπερσύνολο της γλώσσας JavaScript που εισάγει προαιρετικούς ορισμούς στατικών τύπων.

Η γλώσσα TypeScript ωφελεί τη διαχείριση και την επεκτασιμότητα κώδικα, προωθεί τη γρήγορη ανακατασκευή του και βελτιώνει την ποιότητα και την ικανότητα κατανόησής του. Τέλος, το πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών ιστού Angular περιλαμβάνει δυνατότητες σύγχρονων web platforms και συμβάλλει στην παραγωγή βελτιστοποιημένου κώδικα και στην εύκολη συντήρησή του.

Υποστηρίζει μια αρχιτεκτονική βασισμένη σε components (παρόμοια με το πρότυπο σχεδίασης λογισμικού Model-View-Controller) και επιτυγχάνει υψηλή απόδοση. Συνδυάζοντας αυτές τις τεχνολογίες, οι front-end προγραμματιστές μπορούν να κατασκευάσουν γρήγορα web εφαρμογές μεγάλης κλίμακας, οι οποίες είναι περισσότερο responsive, περισσότερο διαδραστικές και εύκολες να συντηρηθούν

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και καταλήγει σε ένα capstone project που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις προγραμματιστικές ικανότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του προγράμματος.

Το project αυτό θα βασίζεται σε πραγματικό case study που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τις εταιρείες που υποστηρίζουν το πρόγραμμα και θα συμβάλει στην αξιολόγηση της απόδοσης των υποψηφίων.

Τι διαφοροποιεί το πρόγραμμα

Professional Upskilling: Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε δεξιότητες και γνώσεις που έχουν υψηλή ζήτηση σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του κλάδου. Το μάθημα στοχεύει να προσελκύσει προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στις πιο σύγχρονές και δημοφιλείς τεχνολογίες, να βελτιώσουν και να εξειδικέυσουν τις ατομικές και τεχνικές δεξιότητές τους.

Train-to-Hire Ευκαιρίες: Οι υποψήφιοι θα «εξοπλιστούν» με εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στην επαγγελαμτική τους εξέλιξη. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται ως bootcamp των Onelity και Datavia, οι οποίες θέλουν να εκπαιδεύσουν, ώστε να προσλάβουν τους επιτυχημένους συμμετέχοντες.

Hands-on Training & Evaluation: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και καταλήγει σε ένα capstone project που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις προγραμματιστικές ικανότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του προγράμματος. Με βάση το project και τα αποτελέσματα των υποψηφίων σε αυτό θα γίνουν και τα αντίστοιχα offer εργασίας από την Onelity και τη Dataviva.

Η Onelity κι η Dataviva επενδύουν στην εκπαίδευσή σου

 

Προκειμένου να παρέχουμε σε νέους πτυχιούχους και επαγγελματίες της πληροφορικής στοχευμένη τεχνική κατάρτιση, με βάση τις σημερινές ανάγκες της αγοράς εργασίας του κλάδου μας, σχεδιάσαμε από κοινού με το ACT Lifelong Learning Center, μαθήματα up-skilling σε TypeScript.

To πρόγραμμα είναι sponsored by Onelity και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Dataviva.

Θέλοντας να επενδύσουν σε νέα στελέχη και όχι μόνο να τα εκπαιδεύσουν, αλλά να τους παρέχουν εξειδικευμένη γνώση, οι εταιρείες καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους της συμμετοχής σου. Ταυτόχρονα σου προφέρουν την ευκαιρία να εργαστείς σε αυτές με την ολοκλήρωση του προγράμματος (με βάση την επίδοσή σου).

Το τελικο κόστος του προγράμματος για τους υποψηφίους είναι 100€.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου 2021 και θα πραγματοποιείται online μέσω live streaming.

Η διδασκαλία του γίνεται στα ελληνικά, ωστόσο απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας για την παρακολούθησή του.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και δήλωσε σήμερα συμμετοχή εδώ.

Μη χάσεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς από τους έμπειρους καθηγητές του ACT και στο τέλος του προγράμματος, πέρα από τις γνώσεις που θα αποκομίσεις, να έχεις την ευκαιρία να εργαστείς στην Onelity ή την Dataviva.

  

Supported by & Advisor
LATEST

TechPro Fall2023 Bootcamp Launch

Committed to its vision for inclusive, innovative and targeted training on new technologies, and campaigning under the slogan “Program your Future”, TechPro Academy has launched on Monday, the 2nd of October, its Fall2023_Bootcamp in Front End, Back End and Data Science technologies.

Deloitte | Enabling all our people to thrive!

Η αποστολή μας καθοδηγείται από έναν σκοπό: «to make an impact that matters», που αποτελεί ταυτόχρονα τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε αξία και να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, στους ανθρώπους και στους πελάτες μας.