Deloitte | Enabling all our people to thrive!

Η κουλτούρα μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη συμπερίληψη.

Η πορεία κάθε εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη και την ευημερία των ανθρώπων της. Στην Deloitte, ο πυρήνας όλων όσων κάνουμε είναι οι άνθρωποί μας.

Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον που βελτιώνει διαρκώς την καθημερινότητα, εκπαιδεύει συστηματικά και αναπτύσσει τις δεξιότητες των ανθρώπων μας. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και φροντίζουμε για την αποφυγή των αποκλεισμών στην εργασία, πράγματα που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας που με μεγάλη χαρά βλέπουμε να αναγνωρίζεται σταθερά. 

Η κουλτούρα μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη συμπερίληψη. Λειτουργούμε με διαφάνεια και σεβασμό, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ενώ το εργασιακό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τον κάθε ένα να είναι ο πραγματικός του εαυτός. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά τους εργαζομένους μας να αναπτύσσονται ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες, εξελίσσοντας τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους. Απόδειξη αυτού είναι πως για 2η συνεχή χρονιά, οι άνθρωποί μας μας ανέδειξαν ως ένα από τα 10 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στη χώρα για το 2023, δίνοντάς μας μία θέση στη λίστα Best Workplaces™ Hellas 2023 του Great Place to Work® Hellas.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, η επαγγελματική τους ανάπτυξη, οι παροχές που απολαμβάνουν, τα προγράμματα ευεξίας, η ομαδικότητα αλλά και ο τρόπος ενημέρωσης, επικοινωνίας και διασύνδεσης έχουν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους μας πιο ευτυχισμένους και δημιουργικούς, αναπτύσσοντας τα ταλέντα και εξελίσσοντας την καριέρα τους.

Έχουμε υιοθετήσει ένα υβριδικό εργασιακό μοντέλο εργασίας που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να διατηρούν την ευελιξία που επιθυμούν και να προγραμματίζουν τη ζωή τους με τέτοιο τρόπο που θα τους εξασφαλίσει την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ψυχικής ευεξίας, δείχνουμε μηδενική ανοχή σε κάθε είδους στίγμα και κάθε μορφή αποκλεισμού. Κάθε μήνα, αφιερώνουμε συγκεκριμένες ημέρες στην ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με την ψυχική και σωματική ευεξία και στο πώς μπορούμε να την εξασφαλίζουμε. Όλα τα προγράμματά μας πραγματοποιούνται δια ζώσης αλλά και ψηφιακά, ώστε να εξυπηρετούν όλους τους ανθρώπους μας, είτε εκείνοι εργάζονται στα γραφεία μας είτε εξ αποστάσεως. Ενδεικτικά, κάποιες από τις πολλές πρωτοβουλίες που διοργανώνονται είναι αθλητικές δραστηριότητες (yoga, pilates, cardio workout, hiking, oμάδες άθλησης), δραστηριότητες για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας (βιωματικά εργαστήρια mindfulness, webinars & podcasts) δημιουργία κοινοτήτων με κοινά ενδιαφέροντα (όπως book community, chess club, photography club κ.α.) καθώς και κοινότητες που εκφράζουν τη διαφορετικότητα και ενισχύουν τη συμπερίληψη.

Στην Deloitte, επενδύουμε σταθερά στα ταλέντα και τις ικανότητες των ανθρώπων μας. Η αποστολή μας καθοδηγείται από έναν σκοπό: «to make an impact that matters», που αποτελεί ταυτόχρονα τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε αξία και να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, στους ανθρώπους και στους πελάτες μας.

LATEST

TechPro Fall2023 Bootcamp Launch

Committed to its vision for inclusive, innovative and targeted training on new technologies, and campaigning under the slogan “Program your Future”, TechPro Academy has launched on Monday, the 2nd of October, its Fall2023_Bootcamp in Front End, Back End and Data Science technologies.

Στην Deloitte, είμαστε “ALL IN”!

Πίσω από την εξασφάλιση των ίσων ευκαιριών και την καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό, βρίσκεται η στρατηγική ALL IN.