Join GEN D

Στην Deloitte θέλουμε όλοι να νιώθουν ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους και να εξελίσσονται, εργαζόμενοι από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας!

Έχοντας ως στόχο την ομαλή μετάβαση των ανθρώπων μας στον ρόλο τους ως γονείς, έχουμε θεσπίσει ένα πρόγραμμα με κύριο μέλημα να κάνουμε όλους τους εργαζόμενους γονείς να αισθάνονται ότι ο ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ της καριέρας και της γονικής μέριμνας είναι εφικτός αλλά και επιθυμητός από την εταιρεία μας. Το πρόγραμμα περιέχει μία σειρά επιλογών όπως ευέλικτο ωράριο, διάλειμμα καριέρας, επιλογή για συμμετοχή σε λιγότερο απαιτητικά projects, επαναπροσδιορισμό και ανακατανομή των καθηκόντων, smart working ή επιπλέον υποστήριξη μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή coaching

Η Deloitte, το ισχυρότερο και πολυτιμότερο brand στον τομέα των εμπορικών υπηρεσιών (Brand Finance, Global 500) στον κόσμο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975 με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, καθοδηγούμενη από ένα όραμα: να δημιουργεί θετικό αποτύπωμα, για τους ανθρώπους της, τους πελάτες και την κοινωνία.

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, ακολουθούμε έναν τρόπο εργασίας που βασίζεται στη στενή συνεργασία των διαφορετικών ομάδων μας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με την τεχνολογία και την καινοτομία ως βάση για όλες τις υπηρεσίες μας, εστιάζουμε στην πρόσληψη νέων με γνωστικό αντικείμενο από τα πεδία των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM). Ήδη περισσότερο από το 50% των εργαζομένων μας απασχολείται σε θέσεις που αφορούν την τεχνολογία και τις εφαρμογές της στις υπηρεσίες της εταιρείας.

Στην Deloitte έχουμε δημιουργήσει την Generation D (Generation Deloitte), προσφέροντας μια νέα εργασιακή εμπειρία που στηρίζεται στην αναζήτηση ταλέντων και όχι στο πού αυτά βρίσκονται. Έτσι, δίνουμε τη δυνατότητα σε κορυφαία ταλέντα να αποκτήσουν τη δουλειά των ονείρων τους, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, μέσω ενός ευέλικτου τρόπου υβριδικής εργασίας, τον οποίο εφαρμόζουμε εδώ και τρία χρόνια, ώστε κάθε ταλαντούχος επαγγελματίας, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή εμπειρίας, να μπορεί να χτίσει μια “phygital” καριέρα από οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Πυρήνας όλων όσων κάνουμε είναι οι άνθρωποί μας. Σήμερα, στην Deloitte Ελλάδος εργάζονται περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι. Στόχος μας είναι να τους βοηθάμε να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Tους προσφέρουμε δυνατότητες εκπαίδευσης, επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης προκειμένου να πετύχουν τους εργασιακούς και προσωπικούς στόχους τους και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα που θα κάνει τη διαφορά σε όποιον τομέα κι αν εργάζονται.

Φροντίζουμε ταυτόχρονα και για την ψυχική και σωματική ευεξία των ανθρώπων μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συνεχώς προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων μας και προωθούν συνήθειες για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής όπως δράσεις και webinars για το wellbeing, το mental health, την ψυχολογική στήριξη των εργαζομένων μας, την παροχή benefits για γονείς και οικογένειες αλλά και μέσα από τη δημιουργία communities και social clubs με παρόμοια ενδιαφέροντα/hobbies/ αθλητικές δραστηριότητες.

Ενθαρρύνουμε τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, μέσα από εσωτερικές κοινότητες και δράσεις: Globe για το LGBT inclusion, Her.net που προωθεί την απασχόληση των γυναικών στην τεχνολογία, SheLeads για coaching και mentoring γυναικών που προετοιμάζονται για ηγετικές θέσεις.

Στηρίζουμε την παροχή ίσων επαγγελματικών ευκαιριών προς όλους, γι΄αυτό και το 44% των ανθρώπων μας είναι γυναίκες ενώ επενδύουμε έμπρακτα στη νέα γενιά, καθώς το 52% των εργαζομένων μας είναι κάτω των 30 ετών!

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχής πορεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη και την ευημερία των ανθρώπων μας. Ως παγκόσμιος ηγέτης, υιοθετούμε μια εταιρική κουλτούρα που πετυχαίνει ακριβώς αυτό, φροντίζοντας να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

LATEST

Empowering women to be their powerful self! | Deloitte

Στην Deloitte η ισότητα, η συμπερίληψη, και η διαρκής επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση των ανθρώπων μας συνιστούν βασικούς πυλώνες των αξιών μας, και διέπουν τη νοοτροπία και την καθημερινότητά μας.

Discover #LifeatQualco!

Recognised for our dedication to excellence, QUALCO was honoured as one of the best workplaces in tech and the best workplaces for women in 2023!