TECHSALONIKI #5 POWERED BY STOIXIMAN: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 200+ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 32 ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Stay LocalGrow Global! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του  TechSaloniki #5 powered by Stoiximan που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1000 techoriented υποψηφίους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας, σε 32 από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής της Β.Ελλάδας.

Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής επιστρέφει στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, με 32 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και 4 ταχέως αναπτυσσόμενες StartUps, που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στη Θεσσαλονίκη, να το υποστηρίζουν!

Σκοπός τους; Να ανοίξουν νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα εδώ, στην πόλη τους! Ταυτόχρονα μέσα από ένα περιβάλλον εταιρικής συνέργειας θέλουν να υπογραμμίσουν τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες καριέρας που διαθέτουν σε νέους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες του τομέα της πληροφορικής.

Η Tech Καριέρα που ονειρεύτηκες… μέσα σε δύο ημέρες!

Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη φορά με τη συμμετοχή 32 σημαντικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, που καινοτομούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας εδώ, στη Θεσσαλονίκη, να τον υποστηρίζουν και να τον εμπιστεύονται για ακόμα μία φορά, καθώς μέχρι και σήμερα μέσω του TechSaloniki έχουν καλυφθεί περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

Με μεγάλο χορηγό του event τη Stoiximan και τη συν-διοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες καριέρας που τους προσφέρουν με τις παρακάτω εταιρείες:

Stoiximan, Apifon, Astrolabs, Deloitte, emisia, FoodTec, interworks.cloud,  Kenotom, noris, Prodyna, Veltio, Accenture Greece, Census Labs, Comquent, Consolut, DataScouting, Dataways, Draxis, Infodim, Polyprint, Semitron, 3DS, Altair, Blockachain, Deus Ex Machina, GWF, GeekBot, Loceye, Logismos, MLS, NET2GRID, travelfusion.

Ταυτόχρονα με την υποστήριξη του Ok!Thess θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας και σε 4 ταχέως αναπτυσσόμενες StartUps. Συγκεκριμένα τις Cyber Phalanx, Come Together, GoZone, NoKeys.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται και με την υποστήριξη των: Apallou, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΟΚ!THESS, JobFind, ΠΑΜΑΚ, SkyWalker, STEAMulator, Zia Insurance, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Μπύρα Νύμφη (Aθηναϊκή Zυθοποιία), San Pellegrino, The London Essence

Η Tech Καριέρα που ονειρεύτηκες… μέσα σε δύο ημέρες!

Το TECHSaloniki#powered by stoiximan είναι ένα ζωντανό διήμερο γεμάτο συνεντεύξεις, tech workshops, ομιλίες, επαφές και δικτύωση απ’ ευθείας με τις εταιρείες, που φέτος καλούν ακόμη περισσότερους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετάσχουν. Το event απευθύνεται και σε εργαζόμενους και στελέχη που δεν είναι απαραίτητα techspecialists, αλλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο.

Οι υποψήφιοι από την πρώτη κιόλας μέρα του event θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους πιθανούς εργοδότες τους και τους μελλοντικούς τους συναδέλφους, να μιλήσουν μαζί τους, να βιώσουν από κοντά την επαγγελματική και εργασιακή τους κουλτούρα και να μάθουν περισσότερα για το έργο τους. Παράλληλα από τις 12:00 έως και τις 20:00, τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα tech skills της επιλογής τους μέσα από μία εύκολη και γρήγορη skills matching διαδικασία.

Ανεξάρτητα από το βασικό τους πτυχίο ή την εξειδίκευσή τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδό των γνώσεων τους και ταυτόχρονα να πάρουν μία γεύση από τις απαιτήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στην διοργάνωση και είναι πρόθυμες να τους προσφέρουν εργασία!

Σε ποιους απευθύνεται

Είτε λοιπόν ψάχνεις εργασία στον τομέα της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, είσαι έμπειρος Προγραμματιστής, έχεις πτυχίο IT ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου, είσαι νέος στην αγορά εργασίας και δεν έχεις συναφές πτυχίο, πιστεύεις πως έχεις τις γνώσεις και τα skills για να εργαστείς άμεσα, αλλά δεν έχεις πτυχίο ή προϋπηρεσία, ακόμα κι αν προέρχεσαι από τον τομέα του Business & Marketing και σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε αυτόν τον κλάδο τότε το TECHSaloniki#5 powered by stoiximan είναι η ευκαιρία για να δείξεις τις ικανότητές σου!

 

Η διαδικασία

Λίγα και απλά βήματα σε χωρίζουν από τη δουλειά των ονείρων σου:

  1. Mπαίνεις στο techsaloniki.gr 
  2. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής
  3. Επιλέγεις σε πέντε ποια skills είσαι καλός
  4. Διαλέγεις σε ποια τρία skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου
  5. Διαλέγεις την ώρα (time slot) που επιθυμείς να έρθεις στo TechSaloniki 
  6. Ανεβάζεις το βιογραφικό σου
  7. Σημαντικό! Θυμήσου να έχεις μαζί σου το προσωπικό pin που θα λάβεις με SMS κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου!
  8. Στο τέλος της πρώτης ημέρας του event θα λάβεις SMS με τις εταιρείες που σε επέλεξαν για συνέντευξη τη δεύτερη ημέρα.
  9. Αν χάσεις το slot σου μην ανησυχείς! Οι εθελοντές μας θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν!

To Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 12:00-20:00 έρχεσαι στην Αποθήκη Γ’ για ένα διαφορετικό tech networking με τις εταιρείες και αν πληρείς τις προϋποθέσεις των εταιρειών, μέσα σε δύο ημέρες… you are hired!

Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον πολλές, εξωστρεφείς εταιρείες που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία και είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάθε περισσότερα και δήλωσε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή σου στο https://techsaloniki.gr/techsaloniki-5 και διεκδίκησε μία καριέρα με διεθνή πρότυπα, εδώ! Στην πόλη σου!

TechSaloniki #5 powered by Stoiximan

Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’, Λιμάνι θεσσαλονίκης

Σάββατο 5/10 | Networking & Screening Day: 12:00-20:00, Kυριακή 6/10 | Interviews Day: 10:30-13:30

LATEST

Empowering women to be their powerful self! | Deloitte

Στην Deloitte η ισότητα, η συμπερίληψη, και η διαρκής επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση των ανθρώπων μας συνιστούν βασικούς πυλώνες των αξιών μας, και διέπουν τη νοοτροπία και την καθημερινότητά μας.

Discover #LifeatQualco!

Recognised for our dedication to excellence, QUALCO was honoured as one of the best workplaces in tech and the best workplaces for women in 2023!